Sähköiset palvelut

Ottamalla käyttöön sähköiset taloushallinnon palvelut säästät omaa aikaa ja päällekkäistä työtä.

Kaikki yrityksen tositteet ja laskut tallentuvat järjestelmään ja ovat tarkasteltavissa pitkänkin ajan jälkeen. Tarjoammekin kattavan sähköisen kirjanpitojärjestelmän kaikkeen yrityksesi rahaliikenteeseen.

Tarvitset vain internet-yhteyden ja tunnukset Fennoa-ohjelmistoon, loppu hoituu helposti ja vaivattomasti ajasta ja paikasta riippumatta. Käytössäsi on aina ajan tasalla oleva tieto yrityksesi taloustilanteesta.

Sähköisten ostolaskujen käsittely on nopeaa. Avaat vain laskun linkin kautta koneellesi, hyväksyt sen ja homma on sillä selvä, lasku veloitetaan yrityksesi tililtä eräpäivänä. Laskua ei tarvitse erikseen tulostaa, kopioida tai säilöä, vaan se löytyy aina laskuhistoriastasi, mistä myös kirjanpitäjäsi saa sen käyttöönsä kirjanpitoa tehdessään.

Sähköisten palveluidemme kautta voit hoitaa myös yrityksesi myyntilaskutuksen Suomeen ja ulkomaille. Laskut toimitetaan joko sähköisenä suoraan asiakkaasi järjestelmään tai postituspalveluun, jonka kautta perinteinen paperilasku löytää asiakkaasi postilaatikkoon. Halutessasi voit hoitaa laskutuksen itse omalta koneeltasi tai ulkoistaa laskujen teon Raahen Taseen ammattilaisille.

Sähköisen järjestelmän avulla hoidamme myös veroilmoitukset, Kelan sairauspäivärahahakemukset, kausiveroilmoitukset, urakkatietojen toimittamiset ja muut ilmoitukset.

Sähköiseen järjestelmään voit siirtyä missä vaiheessa yrityksen tilikautta hyvänsä.