Raahen Taseen referenssit

Muutama asiakkaamme halusi omin sanoin kertoa, mistä yhteistyömme heidän kanssaan koostuu ja miten he ovat yhteistyömme kokeneet. 

Arlia.png

Yrittäjänä minulle on erityisen suuri hyöty siitä, että Raahen Taseen henkilöstön monialainen asiantuntemus on mahdollistanut asioiden hoidon oikein ja järkevästi helpottaen samalla yrittäjän jokapäiväisiä toimisto- ja paperitöitä. Raahen Taseen henkilöstö on todella asiantuntevaa ja heidän kanssaan on helppo asioida. Porukka on helppo tavoittaa, ja apua sekä neuvoja saa todella laajalta sektorilta. Kokonaisvaltainen yhteistyö hoidetaan suurimmaksi osaksi Raahen Taseen tarjoamien sähköisten palveluiden kautta, mutta tarvittaessa myös soitellaan tai tavataan paikanpäällä heidän toimistollaan. Minulla on Raahen Taseella oma yhteyshenkilö, joka entisestään vahvistaa asioiden sujuvuuden ja nopean palvelun. Kokonaisvaltainen yhteistyö on jatkunut jo 13 vuotta. 

Esa Ylisirniö, toimitusjohtaja
Arlia

WTF_Design.jpg

Olen tehnyt yhteistyötä Raahen Taseen kanssa koko yritystoiminnan ajan vuodesta 2008 lähtien, enkä vaihtaisi pois! Hyvä tilitoimisto ymmärtää yrittäjää ja huomioi hänen tilanteensa kokonaisvaltaisesti. Se sparraa, tsemppaa, ideoi, neuvoo sekä tarvittaessa käskyttää ja potkii eteenpäin silloin kun sen aika on. Raahen Taseessa otetaan huomioon myös yrittäjän henkilökohtainen elämä ja käsitellään asioita täysimääräisenä kokonaisuutena perheen henkilökohtaisesta verosuunnittelusta lähtien. Raahen Tase huolehtii yritykseni kaikesta kirjanpidosta, palkanlaskennasta, palkka- ja veroilmoituksista, tilinpäätöksistä ja muista yritystoimintaan liittyvistä kiemuroista, sekä konsultoi miltei kaikessa muussakin liiketoimintaan liittyvissä asioissa vakuutuksista lähtien. Itse hoidan käytännössä vain laskuttamisen, laskunmaksun ja kirjanpitotositteiden koostamisen kuukausipalaveria varten. He tekevät myös paljon työtä, joka ei välttämättä näy mitenkään yrittäjän arjessa, vaan Taseen ammattilaiset hoitavat ne kulisseissa yrittäjän puolesta, eivätkä he turhaan stressaa yrittäjää asioilla, jotka eivät asia varsinaisesti vaadi yrittäjän hyväksyntää tai näkemystä. Parasta yhteistyössä on täysi keskinäinen luottamus ja oman kirjanpitäjän kanssa pidettävät kuukausittaiset palaverit, joissa käydään läpi kirjanpitoa, kuutioidaan yrityksen talouden kehittymistä, ideoidaan uusia toimintamalleja ja tehostetaan arjen pakollisia kuvioita, jotta aikaa säästyy sille varsinaiselle liiketoiminnalle. Hyvä kirjanpitäjä on painonsa arvoinen kultaa.

Sanna Paakkonen, yrittäjä
WTF Design

Arvolan_puutarha.jpg

Yhteistyömme Raahen Taseen kanssa koostuu kirjanpidosta ja tilinpäätöksestä sekä monenlaisesta avusta, jota yrittäjä voi suinkin vain tarvita suhteessa muiden tai omien asioiden järjestelyyn. Asiat ovat hoituneet helposti ja tulleet aina valmiiksi asti ajallaan. Raahen Tasetta voimme suositella muillekin, koska Raahen Tase on ollut luotettava yhteistyökumppani. Olemme olleet  asiakkaana vasta vuodesta 2017, mutta hommat ovat lähteneet hoitumaan tehokkaasti heti alusta asti. Tällä hetkellä kuitit kulkevat sähköisesti ja olemme  ehtineet istua saman pöydän ääreen asioita pohtimaan jo useamman kerran. Parasta on ollut se, että tilitoimisto on ehtinyt paneutua meidän asioihimme ja olla mukana miettimässä yritystoiminnan kehittämisessä. 

Erja Arvola
Arvolan puutarha

Maalausliike J. Savela

Suosittelen Raahen Tasetta muille, koska yrityksessä työ tehdään intohimolla eikä pelkästään palkan takia. Taseessa hoidetaan tarvittaessa myös sellaisia asioita, jotka eivät suoranaisesti tilitoimistolle kuuluisi. Apua saa kaikenlaisiin pulmatilanteisiin, joten yrittäjäksi voi alkaa myös vähän osaamattomampi yrittäjä, kun tukiverkosto on kunnossa. Yhteistyömme koostuu kokonaisvaltaisesta yrityksen asioiden hoitamisesta: tilitoimisto maksaa palkat, laskuttaa asiakasta, tekee kirjanpidon, hoitaa vero- ja vakuutusasiat, sekä auttaa kaikenlaisissa yrityksen hoitoon liittyvissä ongelmissa. Luulen, että firma olisi ollut konkurssissa jo vuosia sitten ilman Raahen Tasetta, yhteistyötä on jatkunut jo yli 10 vuoden ajan. Yhteistyö hoidetaan käytännössä pääasiassa puhelimitse. Meidän tapauksessa minä soitan tarvittaessa tilitoimistoon, mutta sitäkin useammin tilitoimistosta soitetaan minulle. Kuitit ja muut kirjanpidolliset paperit toimitetaan Raahen Taseelle postitse tai käyn ohimennen viemässä ne tilitoimistoon. Yhteistyössä arvostaa eniten Taseen sitoutumista yrityksen asioiden hoitamiseen. Heidän kanssaan pystyy luottamaan, että apua on aina saatavilla nopeasti. Raahen Taseen ammattilaisten tietotaito on huippuluokkaa ja asioita hoidetaan kokonaisvaltaisesti, suurella sydämellä.

Janne Savela, toimitusjohtaja
Maalausliike J. Savela Ky

ElBra.jpg

Yhteistyö Raahen Taseen kanssa alkoi jo vuonna 2003 Raahen Automaation kanssa, ja nyt yhteistyötä on jatkettu EL-bra Oy:n kanssa vuodesta 2007. Olemme kilpailuttaneet tilitoimistot ja Raahen Taseen eduksi kääntyi paras hinta-laatu-suhde. Raahen Tase huolehtii meidän kirjanpidosta, palkanmaksusta ja kaikesta sihteerityöstä. Itse hoidamme käytännössä vain laskutuksen. Laskumme toimitetaan suoraan Raahen Taseelle, jossa ne skannataan NetTikon-järjestelmään meidän hyväksyttäväksi. Palkanmaksuihin riittää se, että toimitamme Taseelle tuntilaput, ja heidän asiantuntijat hoitavat asiat siitä eteenpäin. Kuittien metsästyksestä on tullut meidän kummankin osapuolen yhteinen harrastus! Raahen Tase hoitaa kaikki meidän rahaliikenneasiat sekä niihin liittyvät verotus- ja viranomaistiedottamiset, ja pitää meidät jatkuvasti ajan tasalla kaikista asioista. Raahen Taseessa asiakkaan ei tarvitse huolehtia, onko jokin asia jäänyt mahdollisesti hoitamatta. Asiakkaista huolehditaan luottamuksella ihan koko matkan ajan.

Ari Eilola, toimitusjohtaja
EL-bra Oy

IrishPub.jpg

Reilun vuoden mittaisessa yhteistyössä Raahen Taseen kanssa olen saanut aina kaiken tarvittavan avun ja hyvät neuvot asiaan kuin asiaan. Minulla on täysivaltainen luottamus heidän taloushallinnon osaamiseen. Raahen Taseen henkilökunta on asiantuntevaa ja sopivan jämäkkää, jonka kanssa asioita hoidellaan sekä nenätysten että soitellen. Arvostan asiakkuudessa eniten molemminpuolista luottamusta ja sitä, että kaikki asiat hoidetaan tilanteessa kuin tilanteessa kouluarvosanalla 10+. 

Kirsi Luoto, toimitusjohtaja
Irish Pub OWC / Kikahees