Olemme tehneet yhteistyötä Raahen Taseen kanssa vuodesta 2008 lähtien, emmekä vaihtaisi pois! Hyvä tilitoimisto huomioi yrityksen ja yrittäjän tilanteen kokonaisvaltaisesti. Se sparraa ja neuvoo sekä tarvittaessa käskyttää ja potkii eteenpäin silloin kun sen aika on. Raahen Taseessa otetaan huomioon myös yrittäjän henkilökohtainen elämä ja käsitellään asioita kokonaisuutena perheen henkilökohtaisesta verosuunnittelusta lähtien.

Raahen Tase huolehtii WTF Designin kirjanpidosta, palkanlaskennasta ja palkkojen maksusta, palkka- ja veroilmoituksista, tilinpäätöksistä ja muista yritystoimintaan liittyvistä kiemuroista, sekä konsultoi miltei kaikessa muussakin liiketoimintaan liittyvissä asioissa vakuutuksista lähtien. Itse hoidan käytännössä vain laskuttamisen ja laskujen hyväksynnän. Raahen Taseella tehdään myös paljon työtä, joka ei välttämättä näy mitenkään yrittäjän arjessa, vaan Taseen ammattilaiset hoitavat ne kulisseissa yrittäjän puolesta, eivätkä he turhaan stressaa asioilla, jotka eivät asia varsinaisesti vaadi yrittäjän hyväksyntää tai näkemystä.

Parasta yhteistyössä on täysi keskinäinen luottamus ja oman kirjanpitäjän kanssa pidettävät kuukausittaiset palaverit, joissa käydään läpi kirjanpitoa, kuutioidaan yrityksen talouden kehittymistä, ideoidaan uusia toimintamalleja ja tehostetaan arjen pakollisia kuvioita, jotta aikaa säästyy sille varsinaiselle liiketoiminnalle. Hyvä kirjanpitäjä on painonsa arvoinen kultaa.

Lue kokonaan Pienennä
Sanna Paakkonen yrittäjä WTF Design
Yhteistyömme Raahen Taseen kanssa koostuu kirjanpidosta ja tilinpäätöksestä sekä monenlaisesta avusta, jota yrittäjä voi suinkin vain tarvita suhteessa muiden tai omien asioiden järjestelyyn. Asiat ovat hoituneet helposti ja tulleet aina valmiiksi asti ajallaan. Raahen Tasetta voimme suositella muillekin, koska Raahen Tase on ollut luotettava yhteistyökumppani. Olemme olleet asiakkaana vasta vuodesta 2017, mutta hommat ovat lähteneet hoitumaan tehokkaasti heti alusta asti. Tällä hetkellä kuitit kulkevat sähköisesti ja olemme ehtineet istua saman pöydän ääreen asioita pohtimaan jo useamman kerran. Parasta on ollut se, että tilitoimisto on ehtinyt paneutua meidän asioihimme ja olla mukana miettimässä yritystoiminnan kehittämisessä.
Lue kokonaan Pienennä
Erja Arvola Arvolan Puutarha

Yhteistyömme Tilitoimisto Raahen Taseen kanssa on alkanut vuonna 2015 ja koostuu tällä hetkellä kirjanpidosta, palkanlaskennasta sekä yrityksen laskujen ja palkkojen maksamisesta. Toimiva tilitoimistoyhteistyö helpottaa paljon yrityksen ja etenkin yrittäjän arkea, sillä voin itse keskittyä siihen, mitä parhaiten osaan, eli hoiva- ja asiakastyöhön. Raahen Tase hoitaa sen osan yritysteni toiminnasta, mihin itselläni ei ole kompetenssia. Arvostan kovasti myös sitä, että kirjanpitäjä tulee esimerkiksi käymään läpi tilinpäätöstä paikan päälle yritykseen. Näin hänellä säilyy selkeä kuva yritysteni toiminnasta ja pysyy ajantasalla uusimmista kuulumisista.

Minulle nämä hoivayritykset Hoivakontio Oy ja TuposVilla Oy ovat osa perhettäni ja Raahen Taseesta on vuosien myötä tullut osa tätä perhettä. Tiedän, että yritykseni ei ole kirjanpitäjälle pelkkiä numeroita, vaan sen hyvinvointi on meidän yhteinen asia. Ei ole itsestäänselvyys löytää talousasioiden hoitamiseen sellaista tilitoimistoa, jonka toimintaan voi luottaa siinä mittakaavassa, että riittää, kun kerran vuodessa käymme yhdessä läpi tilinpäätöksen.

Suosittelen lämpimästi Raahen Tasetta muillekin oman kokemukseni perusteella. Yhteistyö on saumatonta ja voin asioida pääsääntöisesti yhden henkilön kanssa, joka tuntee yritysteni historian, toimintatavat sekä myös oman arvomaailmani ja periaatteeni. Raahen Tase on minulle sopivan kokoinen tilitoimisto, ei liian pieni eikä taas liian suuri. On tärkeää, että yhteistyökumppanilla on kasvot.

Lue kokonaan Pienennä
Tarja Kontio Hoiva Kontio ja Tuposvilla
Mielestäni toimiva tilitoimistoyhteistyö lähtee taloushallinnasta sekä muista laskennallisista tehtävistä ja kirjanpidosta. Yhteistyön myötä minulle yksinkertaisuudessaan jää enemmän aikaa hoitaa ja kasvattaa liiketoimintaa. Raahen Taseessa on mukava ja rempseä henkilökunta. Sinne on helppo tulla niin työasussa kuin siviileissäkin. Kaikilla työntekijöillä on aina kiva pilke silmäkulmassa. Ei ole sellaista asiaa, mitä ei voisi kysyä ja kertoa.
Lue kokonaan Pienennä